5 інтелектуальних новорічних подарунків для підлітків


Опубліковано 20 Грудень 2017 о 11:09

Блог Діти в місті Тернопіль >  5 інтелектуальних новорічних подарунків для підлітків


5 інтелектуальних новорічних подарунків для підлітків

Якщо ваш підліток ще не підготував список побажань щодо святкових сюрпризів, не впадайте у відчай – ми маємо для вас добірку інтелектуальних подарунків.

До свят залишаються лічені тижні, а отже час перейти до пошуку подарунків. Якщо ваш підліток ще не підготував список побажань щодо святкових сюрпризів, не впадайте у відчай – ми маємо для вас добірку інтелектуальних подарунків.

 

1. Скретч-карта. Якщо ваш підліток мріє про подорожі, вже має досвід поїздок за кордон, з натхненням вивчає країни та географію, це подарунок для нього. Скретч-карта прикрасить інтер’єр кімнати, на ній можна відзначити країни, куди хочеться поїхати, а також ті, де вже побував. 


2. Lego Mindstorms – неймовірно недешевий, але крутий конструктор, який дозволить освоїти ази програмування і самостійно створити чимало роботів, які вміють виконувати різноманітні команди. 




3. Вічний магнітний календар «Дорогая» – для ефективного планування і просто цікавої візуалізації кожного місяця. Створений українським дизайнером, календар отримав кілька нагород за дизайн. 


4. Головоломка «Пентаміно» - буде цікава і підліткам, і дорослим. З 12 фігур можна скласти 141 фігуру, трішки поламавши голову над тим, як саме скористатися деталями. Придумана ще у 1907 році, розвага досі цікава і популярна у світі. 


5. Я-щоденник – унікальний український продукт. Коуч-бук для підлітків, який допомагає засвоїти ази планування, тайм-менеджменту, постановки і досягнення цілей. Крім того, містить лайфхаки з різних сфер життя, рекомендації цікавих фільмів і книг, творчі завдання. 






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук