Для чого дорослим діти?


Опубліковано 06 Листопад 2018 о 10:00

Блог Діти в місті Тернопіль >  Для чого дорослим діти?


Для чого дорослим діти?

Designed by Freepik


Якщо запитати у мам і тат для чого їм потрібні діти, навряд чи вони одразу знайдуть відповідь. Ми вирішили пошукати ймовірні (серйозні та не дуже) відповіді.

До вашої уваги топ-10 причин навіщо дорослим потрібні діти.


Знайти любов на все життя


Любов між батьками та дітьми абсолютна та беззаперечна. Зі своєю появою діти пробуджують в нас невідомі раніше почуття, перевертають наше життя з ніг на голову, і стає незрозумілим, як ми раніше жили без цієї любові.


Купувати маленький одяг



Designed by Freepic.diller


Всі ці неймовірно гарненькі бодіки, шкарпеточки, «чоловічки» та шапочки існують для того, щоб їх купувати все більше й більше: «ну то й що, якщо малюк одягне річ тільки раз, зате яка вона мила». А якщо ви мама донечки, то ви просто не в змозі пройти повз крамничку з рожевими платтячками, плюшевими кофтинками, рожевими штанцями, рожевими черевичками, рожевими спідничками, і ні — рожевого ніколи не буває забагато.


Купувати книжечки з картинками


Взагалі з народженням дитини може початися справжній шопоголізм, але ж всі покупки обґрунтовані, так, мами? Діткам просто необхідні книжечки. Перші книжки з цупкого картону для найменших, книжечки для ванної кімнати, віммельбухи, казки, абетки, історії — книжка відкриває дитині двері в чарівний світ, тож їх має бути якомога більше. І обов’язково з гарними картинками, які з однаковим захопленням будуть розглядати і діти, і дорослі.


Вам може сподобатися наша добірка книжок, які варто прочитати з дитиною.


Купувати іграшки


Якщо ми вже почали говорити про «маст хев» речі малюка, варто згадати й про іграшки. В нашому дитинстві й близько не було таких неймовірних іграшок, якими зараз граються наші діти. Зізнайтеся, мами, як часто ви купуєте малюку іграшку, якою й самі потім граєтеся? Що вже казати про тат, які можуть годинами складати лего, чи гратися машинками на радіоуправлінні.


Не знаєте, що подарувати дитині на 5-7 років? Шукайте ідеї в нашій добірці фантастичних іграшок для розвитку та гри.


Дивитися мультики



Designed by Freepik


Якщо вам здається, що ви переглянули всі фільми, саме час спробувати щось нове, наприклад, дивитися мультики. З появою малюка ви почнете дивитися мультфільми незалежно від вашого бажання, вивчите напам’ять імена всіх фіксиків, цуценят-рятівників та маленьких поні, декого з них полюбите, а декого зовсім навпаки. А ще, дивитися мультфільми у дорослому віці дуже цікаво, адже відкривається новий зміст, про який ви навіть не здогадувалися.


Топ-25 правильних мультфільмів, які необхідно подивитися всією родиною.


Грати в зіпсований телефон


Одне з найпоширеніших запитань, яке можна почути від батьків дворічок — «що ти кажеш?». Ми в дитинстві грали в гру «зіпсований телефон» — ведучий шепотів на вушко гравцю якесь слово, а той іншим гравцям, а останнє слово порівнювали з загаданим, і рідко вони збігалися, проте сміху було вдосталь. Так і з малечею — починаючи з першого довгоочікуваного «мама» і аж до чотирьох, або й п’яти років, мамам і татам доводиться здогадуватися, що ж саме мав на увазі малюк.


Почати малювати


Все життя мріяли навчитися малювати, але не мали часу? Вуаля, тепер ви мама, і у вас повно вільного часу (умовно вільного, адже посуд сам себе не помиє, та й обід без вас не приготується) для здійснення мрії. Діти обожнюють коли батьки граються разом з ними, а оскільки малеча ще не вміє малювати, то звернеться по допомогу до вас, і ви будете малювати сотні пташок-машинок-зайчиків-єдиноріжок. Хіба це не класно?


Полюбити порядок


Designed by Bearfotos


З невідомих причин ми починаємо цінувати порядок тоді, коли хтось влаштовує гармидер. Раптово виникає жага до перфекціонізму, та от тільки діти рідко грають за правилами, і якщо мамам хочеться, щоб все було на своїх місцях, то маленькі розбишаки тільки те й роблять, що розкидають свої іграшки по всій квартирі, а іноді й поза її межами.


Якщо ви втомилися боротися з безладом звичними методами, ознайомтеся з дієвими способами, як допомогти малюку тримати свою кімнату в порядку.


Ностальгувати


Свята в дитячому садочку, дні матері, перший дзвоник, шкільні заходи — кожен день може стати гарним приводом, щоб згадати своє дитинство.


Бути щасливим



Designed by Senivpetro


Завдяки дітям у вас завжди буде привід для посмішки, хочете ви того чи ні. Головне — бути готовим знайти позитивну сторону у будь-якій ситуації. Діти роблять нас щасливими, адже вони — невичерпне джерело теплоти, надії та всеосяжної любові.

Ось для чого потрібні діти.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук