Вчимо англійську з дітьми: топ-10 дитячих книжок англійською мовою


Опубліковано 19 Лютий 2019 о 09:17

Блог Діти в місті Тернопіль >  Вчимо англійську з дітьми: топ-10 дитячих книжок англійською мовою


Вчимо англійську з дітьми: топ-10 дитячих книжок англійською мовою

Вивчення іноземної мови не обов'язково повинно бути схожим на зазубрювання та виконання нудних вправ. Пропонуємо вам топ-10 найцікавіших дитячих книжок англійською мовою, від яких ваш малюк буде в захваті. 


ABC by Eric Carle («Абетка» Ерік Карл)


Віковий діапазон: 0–3

Перш ніж читати своїй крихітці казки та віршики англійською мовою, варто вивчити алфавіт. І саме тут на допомогу приходить яскрава абетка Еріка Карла. На її сторінках розмістилися всі літери алфавіту в супроводі доброзичливих тваринок.


The Very Hungry Caterpillar («Дуже голодна гусениця» Ерік Карл)


Віковий діапазон: 0–3

Ерік Карл — відомий американський дитячий художник та ілюстратор, тому зовсім не дивно, що саме його роботи займають перші місця в добірці. Історія про голодну гусеницю відома кожній дитині, а якщо ви ще не читали своїй крихітці цю зворушливу історію — саме час почати. Діти з першого разу закохуються в дивовижні та прості ілюстрації, а історію про чарівне перевтілення гусениці в метелика готові слухати без перестанку.


The Bad-Tempered Ladybird («Грубіянка в крапинку» Ерік Карл)


Віковий діапазон: 2–5

Проста і водночас неймовірно важлива історія про хороші манери, ввічливість та дружбу. Якось рано вранці на одному листочку зустрілося два сонечки, але одна комашка була вихована, а інша — грубіянка. Остання не захотіла ділитися листочком, і вирушила на пошуки кращого місця. На шляху їй зустрічалися різні тварини. Ця подорож навчила нашу грубіянку, що ввічливість — це шлях до дружби.


Ladybird Five-Minute Stories («П’ятихвилинні історії»)



Віковий діапазон: 3–5

12 історій довжиною в п’ять хвилин не залишать байдужою жодну дитину. Дивовижні історії в супроводі чудових ілюстрацій доставлять море задоволення, як хлопчикам, так і дівчаткам. Їх чекають розповіді про піратів, тварин на фермі, динозаврів і про фантастичні пригоди.


The Cat in the Hat («Кіт у капелюсі» Доктор Сьюз)


Віковий діапазон: 4–7

«Кіт в капелюсі» вважається однією з найпопулярніших дитячих книжок всіх часів. Це історія про те, як в домі Саллі з’являється Кіт, який розважає Саллі та її брата, заодно влаштовуючи страшенний гармидер. Та потім успішно все прибирає разом зі своїми друзями, перш ніж мама Саллі повертається додому.


Charlotte's Web («Павутина Шарлотти»)


Віковий діапазон: 5–8

Казкова повість про справжню дружбу та про те, що в хвилину смертельної небезпеки врятувати може тільки вірний друг. Одного разу порося Вільбур дізнався, що його, як і інших свиней на фермі, відгодовують для святкового столу, і страшенно злякався. Що ж робити? Як врятуватися? І тут йому на допомогу приходить сіра павучиха Шарлотта, з якою він не так давно подружився. Завдяки її хитромудрим планам Вільбур не тільки не потрапив на різдвяний стіл в якості частування, але став знаменитістю і улюбленцем усієї округи.


Charlie and the Chocolate Factory («Чарлі та шоколадна фабрика» Роальд Дал)


Віковий діапазон: 8–10

Лише на один день таємничий винахідник Віллі Вонка відкриває двері своєї шоколадної фабрики для 5 дітей. Чарлі Бакет один з цих дітей, і він і уявити не міг, що зможе побачити та покуштувати найнеймовірніші солодощі, та поспілкуватися з дивакуватим Віллі Вонкою.


Little Women («Маленькі жінки» Луїза Мей Олкотт)



Віковий діапазон: 9–12

«Маленькі жінки» — одне з найулюбленіших дитячих оповідань усіх часів. Це історія чотирьох таких різних, але люблячих одна одну сестер. Роман обертається навколо дорослішання чотирьох сестер і їх життєвої подорожі.


Harry Potter and the Philosopher’s Stone («Гаррі Поттер та філософський камінь» Джоан Роулінг)


Віковий діапазон: 8–14

Мабуть немає жодного дорослого, який би не знав про «хлопчика, який вижив». Історія Гаррі Поттера — це розповідь про дружбу, вірність, боротьбу та всепереможну силу кохання. А ще про магію, звісно. А хто не любить магію?


The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe («Хроніки Нарнії: Лев, Біла Відьма і шафа» К.С. Льюїс)


Віковий діапазон: 8–12

Події розгортаються в казковій країні під назвою Нарнія, де тварини говорять, а ще там живуть кентаври і Біла чаклунка. Вже 100 років нарнійці страждають під її правлінням. Але перемогти чаклунку можуть тільки діти Адама — люди. Самі того не знаючи, два брати і дві сестри з Лондона виявляються тими самими дітьми, яких так чекає зачарована країна, куди вони потрапляють, відкривши двері шафи.


Ще один ефективний метод легкого вивчення англійської мови — ігри. «Діти в місті» разом з викладачами міжнародної мережі навчальних центрів Helen Doron English підготували для вас топ-10 корисних ігор для легкого вивчення англійської мови.


Photo by freepik





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук