Найкращі локації для літнього відпочинку з дітьми в Одесі й області


Опубліковано 19 Липень 2019 о 12:10

Блог Діти в місті Тернопіль >  Найкращі локації для літнього відпочинку з дітьми в Одесі й області


Найкращі локації для літнього відпочинку з дітьми в Одесі й області

«Пакуйте валізи, адже ми їдемо у відпустку» — таку фразу мріє почути кожен член родини, а особливо маленькі мандрівники. Сучасні батьки все частіше відпочивають з дітьми, і це добре, адже як краще провести літній відпочинок, як не у сімейному колі. Де відпочити в Одесі та області — читайте у нашому матеріалі.


Якщо говорити про літній відпочинок в Україні, то першою на думку спадає Одеса. І це не дивно, адже Одеса — це одне з найпопулярніших міст-курортів країни. Сонячні піщані пляжі, атракціони на березі моря, сімейні готелі та безліч розваг — такий відпочинок принесе задоволення та незабутні враження для кожного мандрівника.


Де відпочити в Одесі та області з дітьми?


Пляжний парк-готель «РОБІНЗОН»



Photo: «Робінзон»

 

«Робінзон» — це єдиний пляжний парк-готель на першій лінії моря, і розташований він в смт Затока, на піщаній Кароліно-Бугазькій косі, що розділяє Чорне море і Дністровський лиман.

Пляж широкий, піщаний з кварцовим піском, вхід в море пологий.

Всі номери в готелі обладнані для максимально комфортного відпочинку: кам'яні котеджі з індивідуальною терасою з усіма зручностями, якісними дерев’яними меблями, артезіанською водою, окремим санвузлом в номері, гарячою і холодною водою. Всі номери знаходяться в одноповерхових котеджах, що безпечно для дітей. Сніданки включені у вартість, також можна замовити комплексні обіди й вечері за ціною 125 грн з людини. Також є меню а-ля карт і працює бар.

«Робінзон» спеціалізується на сімейному відпочинку з дітьми. На зеленій території в 2,5 га зручно розташувалися дитячий майданчик і пісочниця, гамаки, лавки, альтанки, а смажити шашлик можна прямо навпроти свого номера. Не знаєте з ким залишити свого домашнього улюбленця? Беріть його з собою, адже в «Робінзоні» раді всім домашнім тваринам.



Video: «Робінзон»


Парк-готель в Затоці «Робінзон» - це найкраще місце для відпочинку з дітьми біля моря, адже щовечора маленьких гостей чекають неймовірні пригоди, дивовижні творчі заняття і незліченна кількість ігор і розваг.

Готель знаходиться далеко від залізниці та траси, на узбережжі. Шум від машин та поїздів не буде вам заважати. Номери розташовані з видом на внутрішній парк готелю, а не на дорогу з великою прохідністю людей і машин, що створює додатковий комфорт для клієнтів готелю.

Приємний бонус для всіх гостей готелю категорії номерів люкс - безкоштовні послуги пляжного комплексу: шезлонги з матрацами і тіньовими зонами.


Скажіть при бронюванні номера кодову фразу «Діти в місті 2019» і отримаєте сюрприз від Робінзона.

Тел.: +380 (50) 332 11 55; +380 (96) 032 11 55; +380 (63) 932 11 55

Дізнатись більше


«ITAKA BEACH CLUB»


Photo: «ITAKA»


Пляжний комплекс «ITAKA», в самому серці Аркадії, на березі Чорного моря, створений спеціально для того, щоб відволіктися від буденної метушні та насолодитися відпочинком.

Клуб «ITAKA» — один з кращих нічних клубів в Аркадії, легендарна концертна арена зірок, дискотека, сучасний пляж і ресторан біля моря.

Особливий романтизм ресторану «Zumma» — це чарівний вид на море і творчий кулінарний мікс найкращого з Японської, Європейської та Української кухні. Насолоджуйтесь першими променями сонця за сніданком і спробуйте вишукані вина на вечерю, зустрічаючи захід.

Пляжний комплекс «ITAKA» пропонує вам комфортний відпочинок на узбережжі. Для вас — два басейни з сучасною системою очищення, душові, роздягальні, тапчани, бунгало, а також парасолі, які сховають вас від палючого сонця.

У «ITAKA» є все можливе, щоб ваша дитина знайшла собі веселе заняття, поки ви будете приймати сонячні ванни та насолоджуватися відпочинком на морі.

Тел.: +380 (97) 448 18 46; +380 (482) 349 188

Дізнатись більше


Пансіонат «МИКОЛАЇВ»



Photo: «Миколаїв»


Пансіонат «Миколаїв» знаходиться на території курорту Коблево. Величезна зелена територія з дитячим ігровим майданчиком, рестораном і альтанками робить пансіонат «Миколаїв» ідеальним місцем для сімейної подорожі на Чорне море. У номерах передбачено все для перебування гостей в комфортній і затишній обстановці. Ніщо не завадить вам насолодитися пляжем, піском і сонцем на південному березі моря в безпосередній близькості від пансіонату.

На території пансіонату є обладнана дитяча площадка та ігрова кімната. У дитячій ігровій кімнаті пансіонату «Миколаїв» протягом всього дня пропонуються розваги і захоплюючі заняття для маленьких гостей будь-якого віку.

Ви зможете отримати максимальний релакс під неперевершеним зоряним небом хамама, відчувши таємничість і умиротворення східної казки наяву.

Тел: +380 (93) 083 77 66

Дізнатись більше


База відпочинку «Меркурій»



Photo: «Меркурий»


База відпочинку «Меркурій» запрошує на сімейний відпочинок в Одеській області на курорті Грибівка. До ваших послуг одно-, дво- і трикімнатні номери з усіма зручностями в дерев’яних 2-х поверхових котеджах.

Послуги для дітей і дорослих:

  • басейни для дорослих;
  • дитячі басейни;
  • шезлонги;
  • парковка на території;
  • альтанки з мангалами;
  • дитячий майданчик;
  • кухня в кожному номері;
  • кафе-бар;
  • соляна кімната;
  • SPA процедури;
  • прокат гіробордов;
  • магазин.

Тел.: +380 (94) 954 57 28

Дізнатись більше


BIOpark



Photo: BIOpark


У Південній Пальмірі, яка здавна радує жителів і гостей міста своїм колоритом, гумором, пляжами і Чорним морем 15 червня 2016 року з’явилося ще одне місце для сімейного відпочинку — Біопарк. Це цілорічний сучасний зоопарк, де ви можете познайомитися з екзотичними тваринами, поспостерігати за ними, дізнатися про особливості їхньої поведінки.

У зоопарку можна не тільки побачити рідкісних представників тваринного світу нашої планети, а й познайомитися з ними ближче, адже в Біопарку відвідувачам надаються такі послуги як: годування тварин, «Селфі з жирафом», «В гостях у лемурів».

Крім того, кваліфіковані гіди проведуть цікаві і незабутні екскурсії, а аніматори не залишать без уваги наймолодших відвідувачів. Відвідавши Біопарк один раз, ви неодмінно захочете повернутися туди знову. Якщо ви хочете відпочити від міської метушні, і зануритися в світ екзотичних тварин, то Біопарк саме те місце, яке вам потрібно!

Дізнатись більше


Аквапарки Одеси


Photo by bearfotos, Freepik


Головна візитівка літнього відпочинку в Одесі — море, однак крім розваг на пляжі Південній Пальмірі є чим здивувати та порадувати туристів. Якщо хочеться більше веселощів, екстриму та розваг, то можна відвідати місцеві аквапарки. В Одесі та області їх цілих п’ять.


Аквапарк «Одесса»


Найбільший та найпопулярніший аквапарк. Є хвильовий басейн, дитяче аква-містечко, штучна річка з постійним плином 5 км / год, 5 басейнів, 27 водних атракціонів, 5 гідромасажних зон, 6 зон для засмаги і піщаний пляж.

Аквапарк популярний, тому будьте готові до черг перед атракціонами.

Як дістатися: маршрутки: № 11, 2, 7, 519, 171, 20, 4, 4а, 8, 18, 78, 16, 6, 12, 23.

Подивитися на карті


Аквапарк «Орбіта»


Аквапарк знаходиться в Коблево. Тут ви зможете насолодитися багатим вибором атракціонів — цілих дев’ять гірок. Є дитяче містечко з розвагами для дітей, яке вважається найбезпечнішим в Україні. Морська вода в басейнах очищена.

Як дістатися: з Одеси можна двома способами: з приміського автовокзалу Привоз автобусом «Одеса — Коблево», або з міжміського вокзалу будь-яким рейсовим автобусом на Миколаївський напрямок.

Подивитися на карті


Аквапарк «Hawaii»


Знаходиться прямо на центральній алеї в Аркадії. Парк водних атракціонів Hawaii включає в себе 20 гірок, штучну річку, хвильовий басейн і два ресторани. Є джакузі-бар. На території працюють аніматори.

Аквапарк розділений на дві зони: дитяче містечко для дітей і зону для дорослих, які віддають перевагу крутим віражам гірок і активному відпочинку.

Як дістатися: в Аркадію можна доїхати на трамваї № 5, що йде від Одеського театру музкомедії по Французькому бульвару, тролейбусами № 5 і № 13. Також маршрутними автобусами № 168 і № 198.

Подивитися на карті


Аквапарк «Коблево»


Знаходиться на під’їзді до містечка Південний. Це найбільший аквапарк на півдні України. «Коблево» вже сьогодні може запропонувати: плавальні басейни, басейни з гідромасажем і джакузі, шезлонги, дев’ять різноманітних водних гірок, дитячий басейн з комплексом з 13-ти гірок.

Як дістатися: доїхати туди можна від автостанції «Привоз» 68 і 67 автобусом, або машиною по Миколаївській трасі, в напрямку міста Южний. Також є варіант сісти на безкоштовний автобус до аквапарку, які ходять щодня.

Подивитися на карті


Аквапарк «Затока»


Найновіший з усіх парків. Працює разом з готелем, тому всім клієнтам готелю — безкоштовне відвідування аквапарку.

На території комплексу зосереджено 25 водних атракціонів для дорослих і дітей, басейн із зонами джакузі, аква-сафарі Джунглі, сухе дитяче містечко.

Як дістатися: з Одеси до Затоки також можна дістатися електричкою, яка йде з центрального одеського з/д вокзалу раз на кілька годин. Також можна доїхати маршруткою, яка зупиняється в невеликому дворику, поблизу від того ж з/д вокзалу.

Подивитися на карті


Пляжі Одеси



Якщо ви плануєте сімейний відпочинок в Одесі, вам буде корисно знати про найкращі пляжі. «Діти в місті» підготували добірку чистих, комфортних та популярних пляжів Південної Пальміри.


Ланжерон


Відкриває наш топ один з найбільш популярних пляжів. Це місце ідеально підходить для сімейного відпочинку, адже має гарно розвинену інфраструктуру — майже по всьому узбережжю розташовані кафе та ресторани, є басейни, дельфінарій. Для тих, хто відпочиває з дітьми — це один із найкращих варіантів, адже тут облаштовано кілька дитячих майданчиків, а також мотузковий парк на спуску з парку Шевченка.

Проте популярність цього пляжу може стати й недоліком, адже зазвичай тут відпочиває багато людей. Тож якщо ви цінуєте спокійний відпочинок — шукайте менш відомі пляжі.

Подивитися на карті 


Аркадія


Пляж Аркадія — один із найяскравіших за кількістю розваг в Одесі. Він розташовується в Приморському районі Одеси і вважається одним з кращих в місті. Більшість зон пляжу — платні, хоча є і безкоштовні. Для маленьких відвідувачів Аркадії є атракціони та дитячі майданчики. У районі пляжу розташовано безліч готелів, що надають прекрасні умови для проживання.

Аркадія — це не просто пляж, а ціле курортне містечко.

Подивитися на карті


Ібіца


Пляж Ібіца — це один із найбільших пляжів Одеси, розташований в Аркадії. На території є три просторих басейни, один дитячий (з гірками). Окрім того, тут чудовий вибір їжі (європейська, японська тощо) та облаштовані три барні стійки.

Подивитися на карті


Ітака


Пляжний комплекс «ITAKA», в самому серці Аркадії, на березі Чорного моря, створений спеціально для того, щоб відволіктися від буденної метушні та насолодитися відпочинком.

У «ITAKA» є все можливе, щоб ваша дитина знайшла собі веселе заняття, поки ви будете приймати сонячні ванни та насолоджуватися відпочинком на морі.

Подивитися на карті


Bono beach


Якщо ви їдете сім’єю з дітьми — то у Bono beach вам обов’язково сподобається. Окрім традиційних дитячих басейнів та гірок, тут ще й пропонують послугу дитячого аніматора. Ви зможете добре відпочити і не хвилюватись за безпеку своїх дітей.

Подивитися на карті


Пляжі Великого Фонтану


У Київському районі Одеси, на території Великого Фонтану, розташовуються відомі пляжні комплекси, відомі своєю чистотою. Якщо ви хочете скупатися в кришталевій водичці, вирушайте саме сюди.

Подивитися на карті


Лузанівка


Найдемократичніший пляж. Відпочинок в Одесі на Чорному морі тут найдешевший. Розташований пляж по дорозі від центру міста Одеса до житлового масиву Котовського.

На пляжі є всі умови для відпочинку з дітьми. На березі є ігрові майданчики, гірки і т.і. Останнім часом Лузанівка стала альтернативним Аркадії центром нічного життя Одеси.

Подивитися на карті


Лебедівка


Село Лебедівка — це райський куточок в Одеській області. Дістатися сюди не дуже просто, однак відпочинок цього вартий. Чисте море та доглянутий пляж. Тут частенько можна побачити дельфінів.

В Лебедівці чудово відпочивати як з наметом (на горі є великий ліс, де можна поставити намет, розпалити вогнище), так і в будиночках (на території є база відпочинку, численні магазини та кафе). Ціни — досить демократичні, особливо в порівнянні з Одесою.

Подивитися на карті


Затока


Селище Затока також знаходиться в Одеській області. Це одне із найрозвинутіших та відомих курортних селищ на чорноморському узбережжі Одеської області. Від самої Одеси Затока розташована на відстані всього 50 кілометрів.

Селище розтягнулося аж на 18 кілометрів, по узбережжю моря. Тут є місця як для активного відпочинку, так і для спокійного та сімейного. В Затоці є багато нічних клубів, магазинів, барів та звісно — захопливий краєвид на море.

Подивитися на карті


Кароліно-Бугаз


Кароліно-Бугаз — це курортне містечко, яке плавно переходить в інше — Затоку. Бази відпочинку у Кароліно-Бугаз розташовані безпосередньо на узбережжі. Якщо ви хочете поплавати в чистому морі та поніжитись на сонці — це ідеальний варіант. До того ж, порівняно із пляжами в Одесі — тут менш людно та й повітря чистіше.

Також в Кароліно-Бугаз добре розвинений приватний сектор. Є можливість винайняти як квартиру, так і котедж. Ціни тут досить демократичні.

Подивитися на карті


А які ваші улюблені місця відпочинку в Одесі? Діліться у коментарях своїми фаворитами, адже літо у самому розпалі, море чекає!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук