Топ-10 YouTube-каналів для дітей


Опубліковано 09 Липень 2019 о 20:52

Блог Діти в місті Тернопіль >  Розвиток дітей >  Топ-10 YouTube-каналів для дітей


Топ-10 YouTube-каналів для дітей

Чого зараз тільки не знайдеш на YouTube — дитячий контент представлений великою кількістю розвивальних та навчальних каналів. Але серед них є й такі, на які краще не натикатися — непотрібні, а іноді й шкідливі відео, безглузді розпаковки іграшок, ролики, у яких хтось грає в комп’ютерні ігри та коментує. Погодьтеся, навряд чи перегляд таких відео піде на користь вашій дитині.

Щоб захистити вашого малюка від непотрібної інформації «Діти в місті» підготували добірку. В ній ви знайдете лише корисні, повчальні та цікаві YouTube-канали для малечі з гідним контентом.


«Кукутики»


Video: «Кукутики»


«Кукутики» — це один, із найпопулярніших дитячих каналів за кількістю підписників та переглядів у YouTube. Мільйони матусь щодня вмикають своїм діткам ці відео. «Кукутики» — це музичний проект, тож кожне відео — це весела пісенька, яку виконують анімаційні герої та реальні діти.

Кукутики розповідають малечі про транспорт, правила безпеки на дорозі, про корисні звички та багато інших важливих та цікавих для малечі речей. Якщо у вашого малюка ще немає улюбленого мультику — вмикайте йому канал «Кукутики» та насолоджуйтеся вільною хвилинкою, адже ваше чадо буде із захватом дивитися мультики та підспівувати.


«Фіксики»


Video: «Фіксики»


Понад 700 мультиків про пригоди розумних фіксиків та їхнього друга Дім Дімича. Завжди найновіші серії, веселі пісеньки, корисні поради від фіксиків та багато інших цікавинок зібрано на цьому каналі. Ваш допитливий малюк хоче дізнатися як працює холодильник, чому олівець залишає по собі кольорову лінію та безліч інших речей? Вмикайте йому фіксиків та шукайте відповіді разом.


«Dave and Ava»


Video: «Dave and Ava»


«Dave and Ava Nursery Rhymes» — це англомовний анімаційний серіал, розроблений спеціально для маленьких дітей. У кожному епізоді є Дейв — хлопчик, одягнений як цуценя, і Ава — дівчина, одягнена як кошеня, разом зі своїми друзями.

Дитячі вірші вчать малечу алфавіту, цифрам, формам, кольорам та багато чому іншому на англійській мові. Дітки вчаться грати самостійно і зосереджуватися. Ви можете відпочити на мить — Дейв і Ава розважатимуть ваших дітей, навчаючи їх улюбленим дитячим віршам.


«З любов’ю до дітей»


Video: «З любов’ю до дітей»


«З любов’ю до дітей» — це оригінальний україномовний проект для малюків. На ютуб каналі «З любов’ю до дітей» ви знайдете веселі дитячі пісні, цікаві абетки, руханки, розвиваючі відео та мультики для дітей українською мовою.

Діти вивчать кольори, зможуть навчитися рахувати і читати по складам. Малята зможуть подивитись розвиваючі мультфільми українською мовою, зокрема мультики про машинки.


«Ukranimaua»


Video: «Ukranimaua»


«УкрАніма» — це повна колекція мультфільмів студій «КиївНаукФільм» та «УкрАнімаФільм», починаючи з 1961 року. Серед них: «Як Козаки…», «Вій», «Котигорошко», «Казка про білу крижинку», «Енеїда», «Капітошка», «Івасик-Телесик», «Як Петрик П'яточкін слоників рахував», «Ходить гарбуз по городу» і багато інших.

Це канал для всієї родини. Якщо ви хочете повернутися в дитинство та показати своїм малюкам вітчизняні мультики, які самі дивилися — вмикайте цей канал та насолоджуйтеся переглядом.


Телеканал «ПлюсПлюс»


Video: «ПлюсПлюс»


«ПЛЮСПЛЮС» — розважально-пізнавальний телеканал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку з власним YouTube-каналом. Тут розміщено всі ті мультфільми та передачі, які є в ефірі на ТБ. Особливо хочемо звернути увагу батьків на ті з них, які мають на меті не лише розважати, а й вчити дітей: «Корисні підказки», «Казка з татом», «Це наше і це твоє».


«Мультики UA»


Video: «Мультики UA»


Мультики UA — розвиваючий канал для дітей. На ньому ви знайдете розвиваючі пізнавальні мультфільми для малят від 6 місяців та мультики про машинки і транспорт українською мовою.

Тут опубліковані цікаві відео для дітей, завдяки яким малюки вивчать абетку, кольори, цифри та геометричні фігури. Також малеча любить мультики про техніку та транспорт, про тварин, і про паровозики. З україномовними мультиками малеча пізнає світ на своїй рідній мові.


«HeyKids — Дитячі пісні»


Video: «HeyKids — Дитячі пісні»


Канал наповнений веселими дитячими пісеньками та барвистою анімацією у виконанні високопрофесійних співаків. Дошкільнята, батьки та вчителі люблять милих персонажів, які познайомлять дітей з класичними дитячими віршиками і піснями. Ці популярні пісні й навчальні відео допоможуть вашій дитині вчитися і отримувати задоволення одночасно.


«Янко Гортало — Цікавинки для дітей»


Video: «Янко Гортало»


«Янко Гортало» — творчий сімейний колектив. На каналі розміщені віршики, оповідки, відеопрезентації та інші штукенції для дітей. Свої роботи автори присвячують всім українським діткам: чистеньким і замазурам, слухняним і неслухам, мрійникам і дзиґам.


«Телекомпанія Малятко ТВ»


Video: «Малятко ТВ»


На Youtube-каналі «Малятко ТВ» представлені улюблені пісні дітей України. Аккаунт створено, щоб зробити зручнішим доступ батьків, малюків та вихователів дитячих садочків до пісеньок, які транслюються на телеканалі. Тут ви знайдете безліч пісень, колискових, віршів, караоке та відео українською мовою.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук