Сімейні фільми: що подивитися з дітьми на карантині


Опубліковано 30 Березень 2020 о 15:47

Блог Діти в місті Тернопіль >  Сімейні фільми: що подивитися з дітьми на карантині


Сімейні фільми: що подивитися з дітьми на карантині

Вам здається, що ви передивилися вже всі фільми та мультики? Не знаєте який фільм обрати для сімейного перегляду? Пропонуємо вам ознайомитися з нашою добіркою, обіцяємо, вам та вашим дітям неодмінно сподобається.


Фільми про тварин



«Павутина Шарлоти»


Неймовірна історія про дружбу між тваринамиі людьми. Вілбург - маленьке поросятко. Але він знає, що він особливий, принаймні так йому говорить його маленька власниця - дівчинка Ферн. Вона піклується про поросятко та намагається захистити його від небезпек людського світу.


«Кролик Петрик»


Дві частини цієї історії переносять глядача на невеличку англійську ферму, навколо якої живуть головні герої - милі та веселі тваринки різних розмірів та видів. Найбільше вирізняється серед них кролик Петрик - непосидько, який постійно влаштовує собі та друзям неймовірні пригоди.


«Місія Дарвіна»


Уявіть собі, що в таємній урядовій організації працюють не тільки люди, але й дресировані кваліфіковані тварини. Фільм покаже історію одного загону морських свинок та їхню спецоперацію.


«Пригоди Паддінгтона» 1,2


Головний герой - маленьке ведмежа Паддінгтон, який вирішив переїхати з рідного Перу в Лондон. Йому дуже самотньо і він прагне знайти новий дім. Це історія про дружбу, щирі почуття та веселі пригоди.


«Стюарт Літтл» 1,2


Сім'я Літтлів живе дружно і щасливо. Батьки обожнюють свого єдиного синочка Джорджа і готові виконати будь-який його каприз. Коли Джордж сказав, що хоче молодшого брата, то батьки відреагували на це досить своєрідно - вони принесли додому крихітне мишеня, одягнене в крихітний костюмчик.


«Коти проти собак» 1,2


Добра і кумедна пародія на американські бойовики про суперагентів. Все включено: бійки, погоні, інтриги, різноманітні шпигунські прийоми, таємні організації та інша атрибутика бондіани. Тільки тут замість агента 007 людство рятує щеня на прізвисько Лу, а підступні плани будує персидський кіт Містер Тінклс, який намагається «прибрати» вченого, який розробляє засіб від алергії на собак.


«Розправ крила»


Фільм 2019 року, заснований на реальних подіях. Підліток змушений проводити канікули з татом, але замість нудьги на нього чекає найцікавіша та дещо небезпечна операція по врятуванню вимираючого підвиду диких гусей.


«Ми купили зоопарк»


Бенджамін купує кілька гектарів землі з хорошим і великим будинком. На цій території також знаходиться зоопарк, який переживає не найкращі часи. Так для головних героїв фільму починається нове життя, наповнене смішними ситуаціями і різними курйозами.


«Пінгвіни містера Поппера»


Дуже добра і смішна комедія, в головній ролі з одним з кращих акторів комедійного жанру - Джимом Керрі.

Містер Поппер успішний бізнесмен, який веде досить таки нудний спосіб життя. Але одного разу він отримує від свого батька, якого вже дуже давно не бачив, дивовижну спадщину: шість справжніх пінгвінів. З цього моменту його життя кардинально змінюється, і він просто забуває, що таке нудьга.


«Життя і мета собаки» 1,2


У центрі подій історія життєрадісного золотистого ретривера на прізвисько Бейлі. Він живе ідеальним життям улюбленого пса в родині хороших людей з господарем-хлопчиком, якого звуть Ітан. Але одного разу старий Бейлі вмирає ... І перероджується німецькою вівчаркою на службі у поліції! Тепер у собаки нові господарі, інше життя і непростий досвід. І так знову і знову - душа пса перероджується в собак різних порід, опиняючись у різних господарів.


«Шлях додому»


Собака Белла у погоні за білкою загубила свою домівку. Однак здаватися чотиринога героїня не має наміру - заради возз'єднання зі своєю родиною, вона готова подолати величезну відстань і всі перепони, які зустрінуться на її шляху.


СМАЧНИЙ POPCORN ВІД COTTON CANDY - спонсор домашнього кіноперегляду.

Замовляй POPCORN з доставкою в два кліки!

Безконтактно та безпечно отримай 6 літрів попкорну за ціною 150 гривень.

Доставка по Львову безкоштовна, по Україні - Нова Пошта.



Фантастика та фентезі



«Великий дружній велетень»


Екранізація казкового однойменного роману, написаного англійським письменником Роальд Далем, який розповість про неймовірну дружбу маленької дівчинки Софі і Великого Доброго Велетня.


«Їжак Сонік»


Події розвиваються навколо їжачка-іншопланетянина Соніка, якому довелося покинути рідний світ і втекти на Землю. Одного разу витівки Соніка помічає  міністерство оборони США і відправляє доктора Роботніка разом з його армією дронів на пошуки іншопланетянина.


«Покемон. Детектив Пікачу»


Коли першокласний детектив Гаррі Гудман безслідно зникає після загадкової автомобільної аварії, його син Тім вирушає в місто Райм-Сіті, де люди живуть в гармонії з покемонами, в надії з'ясувати, що саме сталося. Там Тім зустрічає колишнього напарника батька, веселого і дотепного покемона Пікачу, і з подивом виявляє, що вони можуть розуміти одне одного.


«Малефісента» 1, 2


Новий погляд на стару казку про сплячу красуню. Колись давним-давно Малефісента, відома всім як зла чаклунка, була насправді феєю. Будучи ще зовсім юною, вона жила на чарівних болотах, і оберігала від людей усіх тамтешніх мешканців. Якось раз, на підвладні Малефісенті землі заходить хлопчик на ім'я Стефан, з яким вони починають дружити.


«Дракон Піта»


Довгі роки старий Мічам розповідав дивовижні історії про дракона, що живе в дрімучих лісах, які приводили в невимовний захват усіх малюків, які хотіли послухати байки діда. Ці розповіді завжди подобалися дівчинці Грейс, яка живе з батьком і допомагає йому вести лісове господарство. Але вона завжди  вважала історії не більше ніж цікавими вигадками.


«Ніч в музеї»


У центрі сюжету простий хлопець на ім'я Ларрі Дейлі, який протягом довгого часу намагається знайти роботу, але поки що марно. І ось одного разу удача все ж йому посміхається, і він влаштовується працювати охоронцем в музей.

Однак в перший же робочий день Ларрі зіштовхується з дивними і незрозумілими речами, які починають відбуватися в музеї, відразу ж після заходу сонця. Виявляється, що з настанням сутінків всі експонати в музеї оживають.


«Чарлі та Шоколадна фабрика»


Напевно, кожен у дитинстві мріяв побувати на шоколадній фабриці, і наїстися вдосталь солодощів. Саме такою фабрикою, що виробляє найсмачніший шоколад у світі, володіє химерний і дивакуватий Віллі Вонка.


«Золотий компас»


Друга дванадцятирічної дівчинки викрадають. І не просто викрадають, а ще й відвозять на край світу - Північний Полюс. І Ліра, як це і личить справжній подрузі, відправляється на його порятунок. По дорозі вона заручається підтримкою різноманітних добрих істот. Чого вартий один гігантський ведмідь, покритий золотою бронею!


«Хроніки Нарнії» 1,2,3


Неймовірна історія про пригоди чотирьох дітей у казковій Нарнії. Під час гри в хованки, наймолодша - восьмирічна Люсі, ховається в великій шафі, і чарівним чином потрапляє в паралельний світ - Нарнію. Опинившись на засніженій галявині казкового світу, дівчинка знайомиться з фавном по імені Тумнуса. Повернувшись додому, Люсі все розповідає своїм братам і сестрі, але ті їй не вірять. Але незабаром діти дізнаються, що Нарнія насправді існує, і їм визначено долею зіграти дуже важливу роль в житті цієї казкової країни.


«Гаррі Поттер» (всі частини)


У свій одинадцятий день народження Гаррі Поттер дізнається, що є самим справжнім чарівником, і його запрошують вчитися в Хогвартсі - школі магії та чарівництва. Там він знаходить друзів, перше кохання та неймовірні пригоди.


«Фантастичні звірі і де їх шукати» 1, 2


Захоплюючий фільм дозволить глядачеві знову зануритися в незабутню атмосферу чудесного світу Гаррі Поттера, сповненого фантастичними істотами і майстерними чарівниками, які володіють дивовижною магією.

Дії фільму розгортаються за 65 років до того, як Гаррі Поттер вперше візьме в руки однойменну книгу, написану Ньютом Саламандером - талановитим учнем Хогвартсу, який став відомим магічним зоологом.


«Володар перснів» (всі частини)


Фільм починається з того, що в тихе село, де живуть хоббіти, приходить сивочолий чарівник Гендальф, щоб відвідати свого старого друга, а разом з тим попередити про нову небезпеку. Злий чарівник Саурон бажає отримати перстень всевладдя, перстень за який йде протистояння вже не одне тисячоліття. 


«Хоббіт» (всі частини)


Більбо Беггінс вів тихе, нічим не примітне і розмірене життя, поки одного разу до нього не увірвався маг - Гендальф Сірий і дюжина гномів. Тоді і почалися захоплюючі дух подорожі, для того, щоб вирвати королівство Еребор з пазурів кровожерного дракона Смауга і повернути його законним власникам - гномам. 


Фільми про роботів



«Реальна сталь»


У майбутньому люди усвідомили, що бокс є занадто жорстоким видовищем, тому повністю заборонили його, замінивши видовищними битвами великих залізних роботів.


«Трансформери» (всі частини)


Протягом багатьох сторіч дві могутні раси трансформерів - Автоботи і Десептікони, ведуть між собою нещадну війну за верховенство і абсолютну владу. Наслідком їх нескінченних битв стає загибель їхньої рідної планети і вони змушені відправитися на пошуки давно втраченої реліквії, яка здатна відродити могутню расу, що знаходиться на межі загибелі.


«Бамблбі»


Події відбуваються в 1987 році, ховаючись від погоні, трансформер Бамблбі знаходить притулок на смітнику в невеликому каліфорнійському містечку на пляжі. В цей час, Чарлі - вісімнадцятирічна дівчина намагається знайти своє місце в цьому непростому світі, і тут, вона знаходить його, в шрамах від останньої битви і наполовину зламаного. Головна героїня з ентузіазмом відновлює його і дізнається, що це не зовсім звичайний жовтий жук.


Фільми про відносини



«Маленькі негідники»


У центрі сюжету фільму компанія діточок, які живуть по сусідству. Вони дуже весело проводять час, потрапляючи кожен раз в дуже смішні і курйозні ситуації, що в свою чергу призводить до неймовірних пригод. Їх пов'язує дуже міцна дружба, і, не дивлячись на те, що вони ще малі, дітлахи розумні далеко не по роках. Ось тільки від цієї неспокійної компанії, яка кожен божий день придумає що-небудь новеньке, дуже сильно страждають їхні батьки, та й взагалі будь-які дорослі, які опинилися в невідповідний момент поруч.


«Маленький Ніколя»


Веселий і життєрадісний Ніколя, наслухавшись страшних розповідей свого друга Жоакіма, чиє життя сильно ускладнилася після появи молодшого брата, став помічати за своєю мамою дивну поведінку. Думаючи, що вона вагітна, хлопчик вирішує звернутися до гангстера, щоб той допоміг владнати його проблему, але помилково дзвонить в автомайстерню. Обумовлена угода повинна буде обійтися хлопцеві в 500 франків, які він разом з друзями вирішує роздобути за рахунок продажу «еліксиру сили» довірливим одноліткам.


«Няньки»


Сюжет загортається навколо двох близнюків-підлітків, яким загрожує небезпека і, щоб вони не потрапили в біду, їм наймають в няньки двох близнюків великої спортивної статури. Але у няньок крім слаборозвиненого інтелекту і накачаних м'язів є ще темперамент. Але чи вдасться всім чотирьом знайти спільну мову між собою?


«Двоє: я і моя тінь»


Дівчатка випадково зустрілися і подружилися на літньому відпочинку, вирішили обмінятися місцями, щоб вплинути на життя близьких їм людей: уберегти батька-вдівця однієї дівчинки від шлюбу з неприємною і корисливою особою, і закохати його в добру і чуйну виховательку і опікуна другої дівчинки.


«Місіс Даутфаєр»


Деніель Хілард невдачлива людина. Спершу він втрачає роботу, потім розлучення і дружина йде від нього. І найстрашніше в довершення всього - це дозвіл лише один раз в тиждень бачитися з дітьми. Але наш герой знайшов вихід з положення. Він переодягається в жіночий одяг і наймається домробітницею в будинок колишньої дружини.


«Диво»


Драматичний фільм розповість неймовірну історію маленького хлопчика на ім'я Оггі Пуллман, якому через кілька днів належить піти в п'ятий клас. А так як до цього він навчався з матір'ю і ще ніколи не був у школі, хлопчина неймовірно хвилюється з цього приводу. Справа в тому, що з самого народження малюк страждав від важких фізичних недоліків. Йому довелося перенести цілих двадцять сім операцій, щоб він зміг бачити, дихати і чути без слухового апарату. Але всі маніпуляції хірургів не зробили Оггі щасливим, адже його обличчя так і залишилося потворним. Тому хлопчик, володіючи прекрасним почуттям гумору, звик носити на голові шолом космонавта, щоб ніхто не лякався. Але ось прийшов час відправлятися в школу, де потрібно не тільки вчитися, а й спробувати подружитися з однокласниками.


«Хористи»


Головний герой фільму Клеман Матьє за покликанням учитель музики. Ось уже протягом довгого часу він не може знайти собі гідну роботу. Одного разу Клеман приймає рішення піти працювати викладачем в інтернат для важких дітей під назвою «Дно ставка». У перший день директор інтернату хоче застерегти нового вчителя, і розповідає йому, що учні тут дуже злі та жорстокі. Правда методи виховання директора далекі від ідеалів, і за кожну провину дітей він їх серйозно карає, не намагаючись знайти взаєморозуміння, що тільки посилює і так скрутне становище. Сам герой не є прихильником таких методів, адже він дуже добрий і м'який за вдачею, і це допомагає Клеману знайти спільну мову з дітьми.


«Август Раш»


Головний герой картини - хлопчик на ім'я Еван Тейлор. Він вихованець дитячого будинку, проте, як і більшість тутешніх дітлахів, мріє відшукати своїх батьків. Еван впевнений, що допоможе йому в цьому музика, яку він чує з самого дитинства.


«Заплати іншому»


Сюжет картини розгортається навколо самого звичайного хлопчиська, учня сьомого класу - Тревора МакКінні. Його життя складається не найкращим чином: у нього немає батька, а мати зовсім не приділяє хлопчикові часу, тому що працює на двох роботах, а весь вільний час п'є. Тревор щосили намагається допомогти матері і налагодити з нею відносини, проте кожна така спроба закінчується сваркою.

Одного разу в школу, де вчиться Тревор, приходить новий учитель із суспільствознавства - Юджин Сімонет. На першому ж уроці він дає своїм учня дуже цікаве завдання - кожному з них потрібно придумати спосіб, як поліпшити світ, і найголовніше, спробувати втілити все в життя. Діти з великою радістю виконують завдання, і з їхніх вуст звучить багато безглуздих і смішних пропозицій, властивих для дітей цього віку.

Однак Тревер підходить до всього дуже відповідально, і озвучує дуже цікаву теорію, згідно з якою, кожна людина повинна безкорисливо допомогти трьом людям, а ті в свою чергу вчинити так само, і незабаром, на думку хлопчика, це призведе до справжньої епідемії добрих справ.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук