Як організувати вікенд з дітьми на орендованому авто


Опубліковано 23 Грудень 2021 о 17:00

Блог Діти в місті Тернопіль >  Сімейні подорожі >  Як організувати вікенд з дітьми на орендованому авто


Як організувати вікенд з дітьми на орендованому авто

Photo: з відкритих джерел


Печери, водоспади, озера, музеї, заміські відпочинкові комплекси – у Тернополі та навколо міста стільки цікавих місць. Не витрачайте гроші на таксі, не погоджуйтесь на типові маршрути турфірм. Подорожувати разом із дітьми без проблем допомагає оренда авто Тернопіль відкриється для вашої родини та друзів зовсім з іншого боку.


Хто може орендувати машину у NarsCars


Будь-яка особа старша 23 років, з водійськими правами та стажем водіння від 2-х років може скористатися послугами сервісу оренди. NarsCars укладає договори з юридичними особами: великими корпораціями та невеликими компаніями. Центр дитячого розвитку або приватний садок легко організує невелику екскурсію на орендованому комфортабельному мінівені Mercedes Viano. Модель належить до легкових автомобілів і не потребує спеціальної ліцензії на пасажирські перевезення та прав категорії D.



Photo: з відкритих джерел


Обирайте сучасні моделі


У парку НарсКарс понад 170 авто найкращих світових автовиробників, є новинки 2021 року. Обирайте зручний формат: автоматика чи механіка, бензин, дизель, електрокар:

  • до дня народження дитини можете зробити екскурсію на зухвалому кабріолеті Ford Mustang Cabrio або безшумному Nissan Leaf;
  • поїздка в гори на потужному Toyota RAV4 або хижому Hyundai Tucson 2021 сама по собі стане справжньою пригодою, яку дітлахи точно не забудуть.


Комплектуйте авто дитячими автокріслами та навігаторами


На запит клієнтів компанія додатково укомплектує авто необхідною кількістю дитячих автокрісел для різного віку. Замовте навігатор, щоб не пропустити цікаві фотолокації та кафе для відпочинку.

Поїздка на орендованому авто з дітьми набагато комфортніша за групову екскурсію на автобусі. Ви зупиняєтеся там, де зручно вам та дітям:

  • заїжджаєте на заправки для сніданку та відвідування туалету;
  • зупиняєтеся в місцях з гарним видом для сімейного пікніка;
  • відпочиваєте в готелях за необхідності.

Ви можете взяти напрокат авто в Тернополі, а здати його представнику компанії у Львові чи Києві.


Прокат автомобіля дешевше за таксі


Доба прокату седана на п'ять місць у Тернополі коштуватиме від 22$. На таксі таку суму ви витратите за кілька годин подорожі. Перед видачею ключів сервіс прокату перевіряє безпеку кожного транспортного засобу. До зимового сезону змінюється комплект шин, омивач, проводиться спеціальна обробка замків від замерзання.

Заощаджуйте до 15% при замовленні машини на офіційному сайті компанії. Звертайте увагу на вигідні акційні знижки. Подорожуйте з дітьми максимально комфортно та безпечно.


Читайте також: Топ захоплюючих ігор, для яких потрібні папір, ручка і настрій





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук