Домашній кінотеатр у вас в квартирі: ідеальний телевізор для сімейного відпочинку


Опубліковано 01 Липень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Тернопіль >  Оглядові статті >  Домашній кінотеатр у вас в квартирі: ідеальний телевізор для сімейного відпочинку


Домашній кінотеатр у вас в квартирі: ідеальний телевізор для сімейного відпочинку

Photo: Діти в місті


Великий якісний телевізор – невід’ємна частина кожної оселі, де мешкає велика сім`я. Не обходяться без плазми й холостяцькі оселі, де люблять пограти в приставку або провести час за переглядом футбольного матчу.


Якщо ви задумуєтеся над покупкою плазми, телевизор бравис стане відмінним варіантом. Вас здивують не лише характеристики моделей цього бренду, а й цінова політика компанії. Bravis можуть похвалитися ідеальним співвідношенням ціна-якість.


Характеристики телевізора


Доступні моделі кольорового телевізора Bravis мають дуже сучасну начинку. Вони оснащені цифровим ефірним тюнером, який забезпечує якісний прийом сигналу. Технічний потенціал плазми забезпечує потреби користувачів у дозвіллі, геймінгу та розвагах. Навіть бюджетна модель телевізора впорається з усіма викликами сучасного користувача.


Переваги телевізорів Bravis:

  • якісне відео,
  • достовірне кольоровідтворення відтінків,
  • об'ємне звучання,
  • підтримка стандарту передачі даних DLNA,
  • сучасний дизайн,
  • компактні та легкі.


Для вибору доступні різні телевізори цієї марки. Ви можете обрати вигідну для вас ціну, оптимальний розмір та характеристики, які підходять саме для ваших потреб.


Домашній кінотеатр та ігрова зона



Photo: Freepik


Через воєнний стан в Україні майже припинили роботу кінотеатри, позбавивши тисячі українців звичного дозвілля. Великий сучасний телевізор може вирішити цю проблему, адже дозволить влаштовувати сімейні перегляди фільмів та навіть запрошувати на кіносеанси друзів.


Вам може стати в нагоді: ТОП-10 нових фільмів для сімейного перегляду


Найкращим варіантом для домашніх кінопереглядів стане телевізор Bravis UHD-50M8000 з діагоналлю 50 дюймів та роздільною здатністю 4K. Ця модель підтримує всі стрімінгові сервіси, а також легко підключається до будь-якого гаджета. Величезний екран створить справжню атмосферу кінотеатру прямо у вас вдома.


Якщо ви шукаєте зовнішній монітор для ігрової приставки, можете віддати перевагу таким моделям як Bravis LED-32G5000 або Bravis LED-43H7000. Їх розмір трохи менший, тому стане ідеальним варіантом для ігор.

Також телевізори цієї марки нерідко використовують замість комп’ютерного монітора. Це стало можливим завдяки легкому підключенню до плазми ноутбука. Якщо іноді для роботи вам потрібен великий екран, можете обрати собі моделі з діагоналлю 24 або 32 дюйми. Це набагато дешевше, ніж купувати стаціонарний ПК й актуально для тих, кому великий монітор потрібен лише час від часу.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук