Повітряні арки від «Аероманії» – успіх вашого свята


Опубліковано 09 Вересень 2022 о 16:30

Блог Діти в місті Тернопіль >  Свята >  Повітряні арки від «Аероманії» – успіх вашого свята


Повітряні арки від «Аероманії» – успіх вашого свята

Photo: Діти в місті


«Аероманія» компанія, яка дарує людям свято та радість у вигляді повітряних куль. Вона спеціалізується не тільки на продажі гелевих шарів, а й на створенні чудових композицій з них.


«Аероманія» у Львові створює прекрасні арки з повітряних кульок для урочистих подій. Такі арки ідеально підходять для весіль, відкриттів магазинів, перших та останніх дзвоників, прикрашань буфетів на урочистих фуршетах, або як елемент фотозони.


Це універсальна прикраса, яка обов’язково приверне увагу кожного гостя. 

Дуже цікава ідея використовувати арки на відкриттях магазинів, рекламних павільйонів, торгових центрів та інших малих або великих бізнесів.

Тому ми рекомендуємо використовувати такі арки від компанії «Aeromania», бо це точно зацікавить прохожих, та вони не пройдуть повз. На кульках для арки можна зробити друк вашого логотипу, що додасть унікальності арці, та зробить додатковий піар вашому бізнесу.


Аеродизайн, як мистецтво


Аеродизайн – це мистецтво, яке в останні роки розвивається швидкими темпами й все більше, і більше людей розвивається у цьому напрямку, тому здавалося б, що вже нікого не здивуєш аркою з повітряних куль, але не тут то було. Компанія «Аероманія» впевнено прямує за останніми трендами у цьому мистецтві та продовжує далі дивувати людей своєю креативністю, та творчими здібностями.

В команді компанії працюють досвідчені дизайнери, які знаються на своїй справі та роблять свою роботу на совість. Вони придумують цікаві поєднання кольорів та можуть зробити кулькову арку будь-якої фігури, наприклад, арку з закоханих лебедів. В асортименті компанії безліч видів куль з яких спеціалісти можуть зробити дивовижну арку для вашого заходу. Повітряні, гелеві кулі гіганти, кулі цифри, кулі сердя, фольговані та хромовані кулі, усе це може бути використано для вашої майбутньої арки. Вони можуть бути різних розмірів та різної форми, бути одним кольором або різнобарвними, все залежить від вашого бажання та смаку. 


Переваги влаштування свят з «Аероманією»


Переваги працювати з компанією «Аероманія»:

  • В компанії працюють спеціалісти та дизайнери;
  • Завжди допоможуть клієнту з вибором товару та оформленням;
  • Швидка доставка;
  • Великий асортимент;
  • Гарантована якість повітряних куль, гелієвих куль, арок, фотозон;
  • Завжди прислуховуються до вимог та побажань клієнта;
  • Якість обслуговування та послуг на вищому рівні;
  • Працюють на задоволення клієнта;
  • Кулі для будь-якого свята та вечірки.


Компанія «Аероманія» - це не лише про надання послуг, це про настрій, про великий асортимент товарів, про якість, про роботу задля вашої радості та посмішок, це про влаштування грандіозних свят за невеликі гроші. Можете бути впевненими, що ціна дорівнює якості. Мета компанії: подарувати вам та вашим близьким незабутнє свято, яке ще надовго закарбується у вашій пам’яті як теплі та світлі почуття.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук