Філософія йоги та краса Карпат: ідеальний мікс


Опубліковано 03 Травень 2023 о 14:00

Блог Діти в місті Тернопіль >  Сімейні подорожі >  Філософія йоги та краса Карпат: ідеальний мікс


Філософія йоги та краса Карпат: ідеальний мікс

Photo: freepik.com


Йога – це не просто заняття спортом, а ціла філософія.


Якщо ви хочете поєднувати користь від вправ із гарною локацією, саме час придбати йога тур на Закарпатті. Поєднання лікувального гірського повітря, компанії друзів, улюбленого килимка для йоги та гарного настрою – все, що буде потрібно для активного відпочинку. 


Поспішайте забронювати житло в Карпатах, щоб поринути в автентичну атмосферу гір – величних та безтурботних, старовинних дерев та запашних квітів. Неймовірні за своєю красою локації допоможуть досягти довгоочікуваної рівноваги, ідеального дзена душі та тіла. 

 

Користь йоги для здоров'я 

 

Медитативну практику, що передує заняттям у системі йога, можна проводити на відкритому просторі. Це оздоровлює організм, допомагає йому:

  • оновитися на клітинному рівні;
  • відновити нервову систему;
  • покращити імунітет;
  • запобігти захворюванню серцево-судинної системи. 

Фінальним етапом стануть техніки очищення по Аюрведі, які позитивно впливають на стан здоров'я. Carpathian Yoga Fest – великий фестиваль, присвячений заняттям йогою, проводиться саме в еко-містечку Ізкі. Місце було обрано з урахуванням вимог до проведення духовних практик, далеко від галасу великих міст та цивілізації. Навколишні ландшафти є максимально природними. Висота, де проводяться заняття, ідеально підібрана для людського організму. 

Сучасний світ пропагандує шалений ритм життя, через що нервова система людей розхитується. Найкращий спосіб уникнути рутини, перейти на щось нове і корисне – це заняття йогою. Вони дозволять поринути в океан духовних почуттів, оздоровлять та допоможуть знайти однодумців. Заняття йогою проводяться під керівництвом інструктора – справжнього фаната своєї справи. Програма занять підбирається учасникам індивідуально, включає асани, техніки релаксації, медитативні практики. 

 

Розмаїття розваг у Ізкі

 

Бажаєте чергувати активність та розслаблення? В Ізки доступні:

  • індивідуальні та групові тренування;
  • верхові прогулянки;
  • катання на лижах, сноуборді, квадроциклах, велосипедах. 

Велопрогулянка – романтичний вид дозвілля, які допоможуть набути фігуру мрії. Ви любите водну стихію? Щодня можна занурюватися в басейн – на території екокурорту їх 2. 

Розслабитися та відновити здоров'я допоможуть найкращі традиції СПА. Підсилити стан творця після продуктивних занять йогою допоможуть заняття стародавніми ремеслами – такими, як гончарство, сироеваріння. Вони проводяться під керівництвом професіоналів, дозволяючи прокачати енергію творця та насолодитися видом готового шедевра. 

Йога-тури з можливістю вибрати додаткові розваги – чудовий варіант для духовного та фізичного відпочинку. Поспішайте: весна у Карпатах у самому розпалі!

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук