Як корисно відпочити в Карпатах


Опубліковано 06 Червень 2023 о 09:00

Блог Діти в місті Тернопіль >  Сімейні подорожі >  Як корисно відпочити в Карпатах


Як корисно відпочити в Карпатах

Photo: freepik.com


Сучасні ритми, інтенсивність подій, постійний потік новин майже кожну людину вибивають з нормального, гармонійного стану. Неможливо сприймати навколишній світ такими темпами без того, щоб не загубити внутрішнє відчуття спокою, тиші. В моменти частого перенавантаження важливо згадати про цінність відпочинку, здоров’я духовного та ментального стану.


Йога в Карпатах – один з кращих варіантів повернути собі душевний спокій, зайнятися власним тілом, повернути з ним контакт, зняти психічну напругу, оздоровитися, насолодитися неймовірною природою і чистим повітрям.

 

Корисний відпочинок на природі

 

Відпустку або вихідні можна провести по-різному. Звичайне домашнє прибирання, прогулянки містом, пікнік біля річки – речі приємні, проте звичайні.


Сайт https://izki.ua/ пропонує побувати на заняттях духовними, тілесними практиками в прекрасному місці нашої країни – Карпатах. 


Свіже повітря, відсутність автомобільних магістралей поряд, шумних забруднених міст налаштовують душу, тіло на зовсім інші хвилі та ритми. Час від часу вкрай важливо звільняти думки від проблем, повністю поринати у заняття, присвячені оздоровленню тіла, духу. Не все зводиться до фізики. Є сфери, тонкі плани, енергії, що сильно впливають на наш баланс, допомагають відновитися, зберігати врівноваженість, спокій у найскладніших умовах. Для такого варто займатись йогою. Це допоможе:

  • Звільнитись від психічного, ментального напруження, негативу, зайвої накопиченої енергії;
  • Відчути себе у спокої, мирному, дружньому, безпечному середовищі, де про вас попіклуються майстри та персонал, ніхто не завадить побути з собою наодинці;
  • Пізнати глибину, значення мовчання, медитації, духовних, енергетичних практик;
  • Поєднати себе з прекрасною природою, налаштуватись на неї, насичити тіло киснем, а серце – спокоєм;
  • Повернути емоційну стабільність, нормальний глибокий сон, прийняти себе, відпустити проблеми;
  • Відпочити від соціальних обов’язків, зав’язків, гаджетів, новин.

 

Оздоровлення для всіх

 

Сьогодні існує багато видів йоги, кожен, не залежно від віку, стану, достатку, можливостей чи часу може знайти для себе щось підходяще. Важливо пам’ятати, що всі ми індивідуальні, кожне тіло  потребує конкретного підходу. Існує чимало асан, які під силу новачкам, людям з обмеженими можливостями, проблемами зі здоров’ям. Це не зашкодить вагітним, людям із зайвою вагою, після перенесених травм чи операцій у реабілітаційному періоді. Звичайно, необхідна попередня консультація з лікарем, та більшість навіть рекомендують заняття йогою як найменш шкідливий вид вправ. 

 

Не відмовляйтесь від можливості побувати на ретрітах. Це унікальна можливість, досвід, рівних якому немає. Приділіть собі достатньо уваги, ви відчуєте, як тіло скаже «дякую» за кожну хвилину.

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук