Карти туриста в Європі: топ міст, де можна відвідувати музеї зі знижкою


Опубліковано 05 Липень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Тернопіль >  Карти туриста в Європі: топ міст, де можна відвідувати музеї зі знижкою


Карти туриста в Європі: топ міст, де можна відвідувати музеї зі знижкою

Photo: Freepik


Багато популярних міст, що відвідують туристи, пропонують своїм гостям туристичні картки в різних варіаціях. Купуючи цю картку за певну суму, турист отримує єдиний квиток, який допомагає йому орієнтуватися на місцевості, відвідувати якомога більше туристичних об'єктів та заощадити гроші.

«Діти в місті» розкажуть про туристичні картки у різних європейських містах.


Амстердам


Якщо ви плануєте активну прогулянку по Амстердаму, вам стане в нагоді карта I amsterdam city card, яка за фіксовану суму дозволяє користуватися міським транспортом та іншими послугами, відвідувати музеї, кататися на човнах. З цією карткою ви зможете відвідати близько 70 музеїв, а також зможете користуватися орендою велосипедів.

Ви можете обрати різні види карток з огляду на те, скільки днів ви пробудете в Амстердамі. Доступні картки на 24, 48, 72, 96 та 120 годин. Ціни стартують від 54 євро за день до 112,5 євро за 5 днів.

Детальніше на сайті


До речі, в Нідерландах є можливість придбати музейну картку, яка відкриває двері до 450 музеїв країни. Ця картка діє цілий рік, протягом якого ви можете безкоштовно відвідувати різноманітні музеї. Вартість такої картки 65 євро.

Детальніше на сайті


Прага


У чеській столиці для туристів діє Prague visitor pass. Це квиток, який дозволяє користуватися громадським транспортом, відвідувати музеї та інші пам’ятки архітектури, а також відправитися у круїз Влтавою та проїхатися на туристичному трамваї.

Доступні картки на 48, 72 та 120 годин. Ціни стартують від 2100 (3600 грн) до 3600 крон (6200 грн).

Детальніше на сайті



Photo: Freepik


Рим


Щоб насолоджуватися прекрасним Римом доведеться придбати Roma Pass. Ця картка дозволяє користуватися громадським транспортом італійської столиці, а також відвідувати деякі пам’ятки. Для володарів карток передбачені знижки на заходи, виставки та туристичні послуги. Крім того, туристи зможуть безкоштовно користуватися громадськими туалетами.

Доступні картки на 48 годин (32 євро) та 72 години (52 євро).

Детальніше на сайті


Читайте також: Добірка місць для відпочинку з дітьми за кордоном


Відень


Vienna City Card включає проїзд громадським транспортом, знижки в музеях та пам'ятках, знижки у деяких готелях та ресторанах-партнерах.

На сайті доступні різні варіанти карти – від звичайної картки до картки з бонусами у вигляді трансферу з аеропорту або оглядовими екскурсіями.

Вартість стартує від 17 євро (звичайна картка на 24 години) до 80 євро (картка на 72 години з трансфером та оглядовими екскурсіями).

Детальніше на сайті


Берлін


Berlin Welcome card включає безкоштовне користування громадським транспортом, а також знижки на понад 180 активностей, включно з музеями, пам’ятками та іншими розвагами.

Ціни на картку стартують від 25 євро, хоча є й більш серйозна картка Berlin WelcomeCard all inclusive за 79 євро, яка включає близько 30 безкоштовних відвідувань пам’яток та музеїв.

Детальніше на сайті


Париж


У найромантичнішій столиці діє The Paris Pass. Це картка, яка дозволяє відвідувати різноманітні пам’ятки Парижу, а також користуватися знижками. Для тих, хто купуватиме The Paris Pass на 4 або 6 днів, до картки додаватимуть Paris Museum Pass, яка дозволяє відвідати понад 50 найкращих музеїв, включно з Лувром, Музеєм Орсе та Тріумфальною аркою.

Вартість картки стартує від 114 євро (на 2 дні) до 229 євро (на 6 днів).

Детальніше на сайті


Валенсія



Photo: Freepik


Це дивовижне місто в Іспанії також готове зустрічати туристів. З туристичною карткою Valencia Tourist Card ви отримаєте безкоштовний вхід до муніципальних музеїв та пам'ятників, а також спеціальні знижки на основні туристичні пам'ятки Валенсії.

Крім того, картка забезпечує безкоштовний проїзд на громадському транспорті.

Доступні варіанти картки на 24, 48 або 72 години. Вартість стартує від 13,5 євро.

Детальніше на сайті


Зверніть увагу на наш каталог: Куди піти з дитиною за кордоном: розваги, цікаві локації






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук