Колаген питної найкращої якості від європейських брендів у магазині MonsterLab


Опубліковано 02 Жовтень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Тернопіль >  Здоровʼя >  Колаген питної найкращої якості від європейських брендів у магазині MonsterLab


Колаген питної найкращої якості від європейських брендів у магазині MonsterLab

Photo: freepik.com


Колаген — це важливий для організму білок, який є основним будівельним елементом наших суглобів, сухожиль, кісток, шкіри. В Україні колаген, ціна якого залежить від цінової політики бренду виробника, можна вигідно придбати в інтернет-магазині MonsterLab.


З часом рівень колагену в організмі людини знижується, що може призвести до різного виду неприємностей:

  • втрати її пружності;

  • утворенню зморшок;

  • болям у суглобах;

  • інших проблем зі здоров'ям.

Тому багато людей шукають способи збільшити його та прагнуть підтримувати рівень колагену в організмі. Одним із найбільш популярних способів заповнити його кількість в організмі є приймання питного колагену.

Photo: monsterlab.com.ua


На українському ринку питний колаген пропонується компанією MonsterLab, яка пропонує широкий асортимент цього продукту від кращих європейських виробників. Зокрема, в асортименті MonsterLab до покупки представлений гідролізований та морський колаген.


Особливості гідролізованого та морського колагену, основні властивості та відмінності


Вибір колагену має значення, оскільки обидва його типи добуваються по-різному і мають різні властивості.


Гідролізований колаген


Гідролізований колаген піддають гідролізу, в результаті якого він розбивається на менші пептиди — це робить його легшим для засвоєння організмом. Гідролізований колаген зазвичай отримують зі сполучної тканини тварин та птахів, таких як корови, кури. Він широко використовується в косметичних та медичних цілях для зміцнення шкіри, для покращення здоров'я суглобового та зв'язкового апарату. Колаген цього типу позитивно впливає на структуру волосся та нігтів.


Морський колаген


Багатий на амінокислоти та мінерали морський колаген необхідний для відновлення та підтримки суглобів, відновлення структури та росту волосся, здоров'я нігтів та шкіри людини. Джерелом його видобутку є жителі водного середовища — морські водорості, рибні лусочки та деякі види риб.


Корисні властивості колагену


  1. Зміцнює шкіру, волосся та нігтів.
  2. Підтримує здоров'я суглобів/зв'язок.
  3. Сприяє загоєнню ран та регенерації тканин.
  4. Покращує пружність/гладкість шкіри.
  5. Підтримує здоров'я кісток.
  6. Може знижувати зморшки та ознаки старіння.
  7. Допомагає зміцнити кишкову стінку та травлення.


Це унікальне джерело здоров'я для кожної людини, незалежно від її віку.


Де в Україні можна купити якісний морський та гідролізований колаген?


Не пропустіть шанс піклуватися про свій організм із найкращими продуктами від MonsterLab. Ви маєте можливість отримати високоякісний продукт від перевірених виробників, який допоможе зміцнити ваше здоров'я — купити в Києві питний колаген з доставленням по Україні на сайті нашого онлайн магазину MonsterLab

В нашому асортименті представлені обидва види колагену від найкращих виробників з різних країн, включаючи Угорщину, Іспанію, Швецію, Чехію, Німеччину, США, Польщу та Англію. У нашому магазині ви знайдете продукцію таких брендів як NOW FOODS, Puritan's Pride, California Gold Nutrition, Natures Plus, Quamtrax Nutrition, Ostrovit та інші, не менш гідні.







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук