Топ-4 виробників дитячих автокрісел


Опубліковано 29 Листопад 2023 о 11:00

Блог Діти в місті Тернопіль >  Оглядові статті >  Топ-4 виробників дитячих автокрісел


Топ-4 виробників дитячих автокрісел

Photo: allo.ua


Дитяче автомобільне крісло — конструкція, що дає змогу водію уникнути штрафів під час поїздок із дитиною, яка не досягла віку 12 років або зросту понад 1,45 м, ваги 36 кг. Але головне, що такі вироби дійсно забезпечують юному пасажиру захист у дорозі. Вони надійно утримують його під час ДТП, вимушеного маневрування, захищаючи від ушкоджень. Сьогодні в продажу можна знайти продукцію з різними характеристиками, від різних брендів. Багатьох батьків цікавить, конструкціям якого виробника краще довірити життя та здоров’я власної дитини. Якщо ви серед них — пропонуємо ознайомитися з рейтингом брендів, продукція яких має найбільший попит. 


Maxi-Cosi


Компанія першою у Європі випустила дитяче автокрісло з максимально можливим на той час (1984 р.) рівнем безпеки. Саме після цього стало більше уваги приділятися безпечному перевезенню дітей. Концепція була запозичена в американських виробників. На сьогодні «Сім’я крісел» є головною лінійкою бренду. До неї входять різні варіанти конструкцій для малюків від народження до дванадцяти років. Для моделей, у яких відсутня система кріплень IsoFix, для підвищення безпеки дитини потрібно придбати базу FamilyFix.


Britax Romer

Один із небагатьох брендів, що проводить випробування продукції на власному обладнанні. Завдяки багаторазовому тестуванню, будь-яка модель компанії оптимально захищає дитину під час руху.

Компанія Britax понад 40 років виготовляє різноманітні засоби безпеки для дітей. Під час створення продукції вона використовує новітні технології, тому, купуючи автокрісло у Львові від бренду, ви можете бути впевненими в його надійності й комфорті дитини. Для підвищення захисту пасажира виробник використовує такі сучасні системи:

  1. SICT. Завдяки бічній подушці безпеки зменшується ризик травмування під час аварії.
  2. Pivot Link. Зменшення ривка крісла вперед під час фронтального зіткнення мінімізує навантаження на таз, плечі, грудну клітину від ременів безпеки.

Cybex


Компанія виготовляє різні товари для дітей, зокрема крісла для автоподорожей. Безпечна і функціональна продукція має німецьку якість і доступну вартість, оригінальний дизайн. Перед запуском товару в продаж бренд проводить велику кількість краш-тестів. Тому ви можете бути певні, що продукт неодмінно буде якісним. Завдяки зручному механізму трансформації такі крісла використовують не тільки в авто, але й у домашніх умовах.


Recaro


З 2004 року німецький бренд пропонує автомобільні крісла для користувачів різних вікових груп. Вони мають анатомічно правильну будову, тому зручні навіть для тривалих поїздок. Продукція виробника представлена моделями класу люкс і середньої цінової категорії. Ознайомитися з пропозиціями в Тернополі, Львові можна на сайті Алло.юа. Люльки для немовлят мають зручну ручку для перенесення малюка. Конструкції для старших користувачів мають м’які вставки. Захист забезпечують додаткові опори.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук