Як виховують дітей українські селебріті: правила зіркових родин


Опубліковано 18 Жовтень 2024 о 10:00

Блог Діти в місті Тернопіль >  Як виховують дітей українські селебріті: правила зіркових родин


Як виховують дітей українські селебріті: правила зіркових родин

Photo: з відкритих джерел


Чи думали ви про те, як це – народитися у родині відомої зірки? В уявленні звичайної людини життя зіркової дитини – це життя без обмежень. Однак, якщо зазирнути глибше, можна побачити іншу сторону медалі. Життя дитини зірки – це не лише розкіш і привілеї, але й постійний тиск суспільної уваги, очікувань та відповідальності. Через це батькам потрібно вміти знаходити баланс між турботою про особистісний розвиток дитини та викликами життя під спалахами камер. «Діти в місті» пропонують розглянути підходи до виховання у зіркових родинах і дізнатися, як їм вдається поєднувати роботу та особисте життя.


Тіна Кароль


Улюблениця публіки Тіна Кароль виховує сина Веніаміна. Чоловік співачки, на жаль, пішов з життя у 2013 році після тривалої боротьби з хворобою. Після чого Тіна взяла на себе всі обов’язки щодо виховання сина, продовжуючи будувати свою кар’єру і залишаючись однією з найвідоміших співачок України.

Зараз 16-річний Веніамін Огір проживає та навчається в Лондоні. Незважаючи на те, що Тіна більшість часу знаходиться далеко від сина, головним правилом для неї залишається розвиток у своєї дитини емпатії. А ще — емоційний інтелект, оскільки кожній дитині потрібно навчитися «чітко розуміти власні та чужі емоції, бажання й цілі». Також, Тіна намагається підтримувати особливий зв’язок зі своїм сином, навіть попри відстань і часті робочі поїздки. Вона регулярно ділиться враженнями про те, як Веніамін зростає та розвивається, зокрема його інтересами до спорту та навчання.


Читайте також: Зоряні поради: як проводять час з дітьми знамениті матусі


Олександр Педан



Photo: Новий канал


Ведучий Олександр Педан разом із дружиною Інною хочуть дати можливість дочці Валерії та сину Марку спробувати себе у різних областях.

У їхній родині дотримуються правила, що дітей треба хвалити за те, що їм щось виходить. Малі не повинні постійно вигравати у дорослих. Коли батьки грають з Марком, у 70% випадків перемагає він. У такий спосіб Олександр та Інна показують, що окрім перемог бувають і поразки. Постійно піддаючись, можна виростити жорсткого егоцентриста, який боятиметься поразок,що може сильно вдарити по дитині. Треба вчити їх і вигравати, і програвати


Джамала


Співачка Джамала та її чоловік Сеїт-Бекір Сулейманов виховують синів Еміра-Рахмана та Селіма-Гірея. На своїх сторінках у соціальних мережах зірка неодноразово розповідала, які має правила виховання дітей.

Її підхід до виховання можна описати одним словом – ніжність. Джамала впевнена, що кохання проявляється в душевному теплі, прийнятті, щирості відносин між батьками та дітьми. У цих почуттях більше любові, ніж у будь-яких матеріальних благах, типу продуктів харчування чи модного одягу. Часто можна чути осуд: «Ви дозволяєте дитині надто багато», «Ви дали дитині солодощі, а треба – овочі». Суворе дотримання та нав’язування правил зовсім не для родини Джамали. Ніжність – ось, що найголовніше для них.



Photo: instagram.com/jamalajaaa


Олег Скрипка


Олег Скрипка разом з дружиною Наталією виховує чотирьох дітей: Устима, Олесю, Романа та Зоряну.

Головним правилом у родині Скрипки є надання своїм дітям можливостей для їхнього особистісного розвитку. Своїм завданням як батька і людини, яка час від часу виступає наставником для молодих виконавців, — дати малечі можливість проявити свій талант. Діти іноді можуть помилятися — сьогодні є мрія стати актором та зіграти Людину-павука, завтра — співати на сцені, післязавтра — пілотувати винищувач. Олег вважає важливим не давити авторитетом, не нав’язувати свою думку і не давати непроханих порад. Варто створити дружню атмосферу, оскільки це саме те, що може допомогти батькам почути своїх дітей і бути почутим ними.


Вам може знадобитися наша стаття: Стилі виховання: який оберете ви?






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук