Увага! Інформація на цій сторінці не актуальна

Кулінарний Майстер Клас

Кулінарний Майстер Клас


Кулінарний Майстер Клас

 

Ніжні курячі грудки без кісток, фарширують швейцарським сиром і шинкою, покривають сумішшю панірувальних сухарів та пармезану, а потім запікають до повної готовності, я б сказала - досконалості. Подаємо з ароматним вершковим соусом, створюючи ідеальну страву!

Все це будуть готувати Діти.

  • 30 жовтня 13:00
    • Діти 5-6 років
  • 31 жовтня 13:00
    • Діти 7-12 років

Тривалість 1/1,5 год. Локація @kolyezhanka

Попередня реєстрація та часткова оплата Обов’язкова

Кількість місць обмежена


Вік

5–12


Вартість

Вартість : 150 грн


Телефон

+380 (99) 368 99 60


Посилання


Адреса

Тернопіль
вул. 15 квітня, 2