Кулінарний Майстер Клас
Ніжні курячі грудки без кісток, фарширують швейцарським сиром і шинкою, покривають сумішшю панірувальних сухарів та пармезану, а потім запікають до повної готовності, я б сказала - досконалості. Подаємо з ароматним вершковим соусом, створюючи ідеальну страву!
Все це будуть готувати Діти.
- 30 жовтня 13:00
- Діти 5-6 років
- 31 жовтня 13:00
- Діти 7-12 років
Тривалість 1/1,5 год. Локація @kolyezhanka
Попередня реєстрація та часткова оплата Обов’язкова
Кількість місць обмежена
Вік
5–12
Вартість
Вартість : 150 грн
Телефон
+380 (99) 368 99 60
Посилання
Адреса
Тернопільвул. 15 квітня, 2